Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu Wood Gallery International S.R.L fara a invoca un motiv, in termen de14 zile calendaristice(cf. ord. 34/2014, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.
Astfel, produsele cumparate din magazinul Wood Gallery International S.R.L pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.
Inainte de returnarea produsului/produselor, este obligatoriu sa anuntati telefonic(0311021499) sau pe email (contact@woodgallery.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.
Când returnati produsele aveti grijă ca ele să fie în ambalajul original, cu etichetele intacte, împreună cu o copie a facturii fiscale,a bonului fiscal precum si o copie de pe cartea de identitate. Produsele cumpărate se returnează prin aceeași metodă în care au fost trimise, prin curier, dar fără ramburs. Este important ca notificarea de retur să fie transmisă înaintea expedierii coletului. În cazul în care produsele sau ambalajele au fost deteriorate, deși pachetul este intact, Wood Gallery International S.R.L își rezervă dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului sau produselor returnate, trimițând produsele în starea în care au fost primite, înapoi la client.
Produsele pot fi returnate și pentru a se efectua un schimb cu același produs sau o schimbare de măsură. Nu sunt acceptate la retur produsele care prezintă defecte, nu corespund cu imaginea și descrierea sau nu sunt produsele comandate.

Puteti face returul prin orice firma de curierat, dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati serviciul de curierat folosit la achizitionare. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului si este necesar sa ajunga la adresa indicata mai jos la sectiunea „Adresa retur”.
Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.
Returul produselor se supune acestei legi 34/2014, numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul Wood Gallery International S.R.L nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Returnarea banilor
Returnarea banilor se face prin transfer bancar , în termen de maxim 30 de zile de la recepția produsului sau produselor returnate dacă sunt îndeplinite toate condițiile de retur.
Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
Se restituie contravaloarea produselor cumpărate, exceptând costurile de transport, în cazul în care toate condițiile de retur sunt îndeplinite.

CUM RETURNATI UN PRODUS COMANDAT
– accesati aici sectiunea FORMULAR DE RETUR
– completati toate datele din formular
– treceti motivele returnarii si apasati butonul Trimite cererea de retur
– in momentul in care returul produsului/produselor au fost livrate catre magazinul nostru veti primi pe adresa de e-mail confirmarea cu toate datele procesului de returnare

Adresa retur:
S.C. Wood Gallery International S.R.L
Prin curier: Bucuresti,Sos. Pipera-Tunari nr 134, PARTER, Cod Postal 100015